Betalen via Bitpanda

Via bitonic.nl met ideal aan ons betalen:

Bitpanda eigen online wallet manier:

:Dit is hoe je litecoins koopt en eventueel verstuurd na ons toe via bitpanda.com. Dit werkt natuurlijk ook met bitcoin / etherium of Dash zo . Je moet aan de linkerkant eerst op EURO WALLET KLIKKEN EN DAAR EERST EURO’S STORTEN VIA SOFORT/IDEAL. ALS DE EUROS OP JE ACCOUNT STAAN DAN KUN JE LITECOIN KOPEN EN AFREKENEN MET JE EURO WALLET. OP DEZE MANIER KUN JE WEL KOPEN ALS JE ALLEEN TELEFOON EN EMAIL VERIFIED HEBT. Je kunt natuurlijk ook altijd deze valuta kopen bij andere instanties zoals litebit.eu btcdirect.eu en bitonic.nl
Betalingsinfo uitleg met screenshots. We gebruiken hiervoor Bitpanda zorg dat je hier eerst een account aanmaakt en in iedergeval je email en je mobiel verifieerd ( verplicht voor sofort). zodat je sofort banking als betaalmethode kan gebruiken. Sofort is hetzelfde/beter als ideal. Je logged bij sofort in met je eigen bank net als met ideal.

Je kunt natuurlijk alsvast litecoin in het voren kopen en bewaren om later af te rekenen je kunt het overschot aan litecoin dat je op je bitpanda account hebt ook gewoon terug overmaken op je eigen bankrekening.

Als je geverifieerd bent kunnen we beginnen met hoe litecoin te kopen en naar ons te versturen om je factuur te betalen:

Eerst moeten we euro’s storten op je account

Klik op euro wallet en dan deposit

Kies Sofort als betalingsmethode en vul een bedrag tussen 25 en 50 euro in dat je op je account wilt hebben en reken verder af via sofort zie hieronder.

Nu begint het afrekeken met sofort , Selecteer je eigen bank en druk op verder.

Login met je eigen bankgegevens zodat je dat met ideal ook doet.

Verifier je transactie met je reader of tancode of mobiel hoe je dat normaal ook doet met ideal.

Nu zie je dat je een euro balance hebt als je afgerekend hebt en op euro wallet weer klikt vanuit hier kunnen we verder litecoin kopen en versturen.Klik op buy om Litecoin te kopen.

 

Nu kies je litecoin en dan euro wallet ,links onder zie je dat je dus tegoed hebt en je kiest hoeveel je van dat tegoed in litecoin wilt kopen.

Nu rond je de koop af en zul je op je account onder wallet je litecoins terugvinden en kun je ze versturen richting ons.

Nu heb je je litecoin ontvangen en kun je door bovenin litecoin te selecteren en dan op send te klikken de litecoin na ons sturen.

Vul het litecoin adres in dat u ziet staan op u scherm als u bitcoin heeft gekozen dan natuurlijk ipv litecoin, bitcoins kopen en versturen.

Druk op send en u heeft uw factuur betaald!.

Dit is op het moment de goedkoopste en snelste manier om anoniem de betaling aan ons te doen en aangezien payment providers zoals bijvoorbeeld paypal geen optie is is dit de mooiste mogelijkheid. Het is eenmalig even ca 10 minuutjes werk maar daarna hoef je je niet opnieuw te verifieren en kun je betalingen makkelijk en snel aan ons doen.

Aangezien de waarde van litecoin ver onder die van bitcoin zit gaan we er vanuit deze methode nog heel lang te kunnen gebruiken.